Osteopatiakeskus Valo on suljettuna ainakin 13.5.2020 asti. Toimimme viranomaissuositusten mukaisesti, joissa on kehotettu välttämään kaikkea ei-välttämätöntä toimintaa ja lähikontakteja. Koronavirus oireilee perusterveellä mahdollisesti hyvin lievästi ja saatamme tahtomattamme levittää virusta eteenpäin jopa ennen oireita. 

Meille osteopaateille, jotka keskitymme vastaanotoilla aina yhteen ihmiseen kerrallaan ja jotka pyrimme huomioimaan aina ihmisen yksilönä, päätös pitää taukoa läheisessä kontaktissa tapahtuvassa vastaanottotyöstä oli vaikea. Mutta nyt ei ole niinkään aika keskittyä yksilöön, vaan on katsottava yhteisöön ja suurempaan kokonaisuuteen. Vastaanoton tauolle laittaminen on tässä tilanteessa nähdäksemme vastuullinen ja oikealta tuntuva teko.

Vastaanoton sulkemisesta huolimatta Valon puhelin pysyy auki ja olemme helposti tavoitettavissa. Akuuteissa kiputiloissa voimme antaa ohjeita, miten helpottaa oloa ja koittaa katkaista kivun kierre heti alkuunsa. Neuvomme ja ohjaamme mielellämme ja vastaamme kysymyksiisi. Selvitämme myös etävastaanoton mahdollisuutta.

Jos sinua mietityttää tai huolestuttaa jokin, olethan yhteydessä joko asiakaspalveluumme p.010 505 5570/Helsinki, 050 560 7189/Tampere tai suoraan omaan osteopaattiisi sähköpostitse. 

Olemme Valolta yhteydessä kaikkiin ajan varanneisiin asiakkaisiimme. 

 Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja ohjeita koskien terveydenhuollon alaa. Tärkeimmistä asioista tiedotamme uutiskirjeellä ja kuulumisiamme voit seurata somekanavissamme nyt vastaanoton ollessa tauolla (Facebook, Instagram). 

 Pysy kuulolla, olemme täällä sinua varten.

 

Lämpimin terveisin Valon osteopaatit