TIEDOTE Osteopatiakeskus Valon toiminnasta covid19-aikana (päivitetty 30.6.2020)

Tästä tiedotteesta/ohjeesta voit lukea, kuinka koronavirus vaikuttaa toimintaamme ja Valolla asioimiseen.

Olemme vähentäneet ja porrastaneet asiakasaikoja siten, että odotustiloissa kohdattaisiin mahdollisimman vähän. Pyydämme, että asiakkaat saapuvat hoitoon mahdollisimman täsmällisesti tai aikaisintaan 15min aiemmin. Tilojen siivous ja desinfiointi pidetään korkealla tasolla, joka mahdollistuu nyt paremmin kun asiakkaat saapuvat hoitoon harvemmin. Samasta syystä odotustilat eivät ole yhtä viihtyisät, mihin olemme tottuneet. Teetarjoilu on nyt tauolla ja kirjat ja lehdet pois käytöstä. Otathan lapsille omat lelut mukaan.

Osteopaattien käsihygienia on huolellista. Kasvomaskeja käytämme asiakkaan toiveen mukaan. Maskeja on tarjolla myös asiakkaille heidän niin halutessaan. Asiakkaat ohjataan heti saavuttuaan käsien pesulle. Myös käsidesiä on saatavilla. 

Osteopaatit voivat työskennellä vain aivan terveinä ja sama koskee myös hoitoon tulevia asiakkaita. Jos mitään flunssan oireita esiintyy osteopaatilla tai asiakkaalla, aika siirretään eteenpäin. Sama tehdään myös, jos altistuminen koronavirukselle on tapahtunut. Saman päivän peruutukset ovat näistä syistä johtuen maksuttomia.

Näiden huolellisuustoimien myötä toivomme pystyvämme tarjoamaan mahdollisimman miellyttävän ja vaikuttavan hoitokäynnin asiakkaillemme Valolla.

Tervetuloa hoitoon!