Valon osteopaatit jatkavat vastaanottoa toistaiseksi viranomaisohjeita tarkasti seuraten.

Pari osteopaattiamme on matkustamisen seurauksena pois vastaanotolta ja he ovat suoraan yhteydessä asiakkaihinsa aikojen siirtämiseksi eteenpäin. Olemme sitoutuneet työskentelemään vain terveinä ja jäämme heti pois hoitotyöstä, mikäli meillä tai läheisillämme ilmenee minkäänlaisia flunssan oireita.

Kiinnitämme erityistä huomiota tilojemme puhtauteen ja aseptiikkaan näinä aikoina. Puhdistamme ja desinfioimme kaikki kosketuspinnat useaan kertaan päivän aikana. Hoitohuoneiden pintojen huolelliseen desinfiointiin on aikaa 15 min hoitojen välissä. Lisäksi porrastamme hoitoaikoja siten, että odotustiloissa on samanaikaisesti mahdollisimman vähän asiakkaita. Näillä tehostetuilla toimilla pyrimme takaamaan asiakkaillemme puhtaan ja turvallisen hoitohetken.

Ohjeita noudattaen emme tällä hetkellä hoida yli 70-vuotiaita ja riskiryhmiin kuuluvia asiakkaita. Jos tämä herättää kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä.

Sinulta, asiakkaamme, pyytäisimme myös erityistä huolellisuutta seuraavissa asioissa:

– Ethän tule hoitoon mikäli sinulla tai perheenjäsenilläsi on mitään flunssan oireita.

– Jos olet juuri palannut ulkomailta tai altistunut jollain tavalla virukselle, siirrä aikasi vähintään kahdella viikolla eteenpäin.

Hoitoajan voi tarvittaessa peruuttaa vaikka samana päivänä maksutta.

Ja sitten tämä kaikkein tärkein: Kun saavut, käy ensimmäisenä pesemässä kätesi huolellisesti. Tiloissa on myös saatavana käsidesiä.

Kaikkien sarja- ja lahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty vuoden 2020 loppuun.

Jos sinua mietityttää tai huolestuttaa jokin, olethan yhteydessä joko asiakaspalveluumme p.010 505 5570 tai suoraan omaan osteopaattiisi.

Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja THL:n, AVI:n ja STM:n ohjeita koskien terveydenhuoltoa. Tiedotamme kaikista muutoksista toiminnassamme uutiskirjein ja somekanavissamme (Facebook, Instagram).

Pidetään toinen toisistamme huolta, yhdessä tästä selvitään!

Terveisin Valon osteopaatit