Henkilökunta Tampere ESITTELY

Valossa olemme kaikki korkeakoulutettuja osteopaatteja ja Valviran rekisteröimiä terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Olemme kaikki erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistön hoitoon, kuten selkäkipuun ja niska-hartiaseudun oireiluun. Hoidamme kaikenikäisiä asiakkaita suomen ja englannin kielellä. Tutustu meihin tarkemmin alta ja löydä oma osteopaattisi joukostamme!


Aleksi Krasila

Henri Ulmanen

Mauri Syri

Hannu-Heikki Turunen

Timo Kalliomäki

Aleksi Krasila

Osteopaatti

Olen osteopaatti Aleksi Krasila, rennonletkee savolainen. Valmistuin hierojaksi 2008 ja osteopaatiksi 2015. Käytän hoidossa paljon pehmeitä ja lempeitä sekä mobilisoivia niveltekniikoita ja erilaisia lihaskäsittelyitä, kuten triggerpisteiden hoitoa sekä hierontaa. Hoidossa käy paljon stressistä, uniongelmista, päänsäryistä ja niska-hartiaseudun sekä alaselkäongelmista kärsiviä. Hoidan myös vauvoja ja raskaana olevia.

Pidän vastaanottoa Tampereen Valon lisäksi myös Mikkelissä omalla praktiikallani, jossa olen yhden viikon kuukaudesta. Tule käymään niin katsotaan mitä voimme tehdä sinun hyvinvointisi kohentamiseksi.

Aleksi Krasila, Osteopaatti
Henri Ulmanen, Osteopaatti

Henri Ulmanen

Osteopaatti

Olen Henri Ulmanen, osteopaatti (AMK) sekä koulutettu urheiluhieroja. Olen suorittanut manuaalista käsittelyä vuodesta 2008 lähtien ja ylläpidän ammattitaitoani aktiivisella lisäkouluttautumisella. Osteopatiassa minua kiehtoo sen tehokkuus ja monimuotoisuus, sillä sen lukuisilla hoitomalleilla ja –tekniikoilla pystytään helposti ja yksilöllisesti hoitamaan useita erilaisia vaivoja. Etenkin erilaiset lihas- ja nivelvaivat, kuten selkä- ja niskakivut sekä raajojen kivut ovat saaneet mielenkiintoni, koska niihin pystytään vaikuttamaan nopeasti ja tehokkaasti.

Olen hoitanut erityisen paljon olkapääkivuista, päänsärystä ja migreenistä sekä selkä- ja niskakivuista kärsiviä. Hoidon tueksi ohjaan usein yksilöllisiä harjoitteita. Terveyden ja osteopatian lisäksi olen kiinnostunut urheilusta ja käyn aktiivisesti kuntosalilla sekä juoksemassa. Hoidan mielelläni urheilijoita sekä aktiiviliikkujia ja etenkin kuntosalin ja crossfitin harrastajista minulla on paljon kokemusta.

Mauri Syri

Osteopaatti

Matkani osteopaatiksi alkoi jo pienenä poikana suuresta kiinnostuksesta suvussa perintönä kulkevaa kansanparannustaitoa kohtaan. Aloin tiedostamaan varhaisessa vaiheessa, että kutsumukseni on auttaa ihmisiä. Lähdin hakemaan oppia ensin hierojan ammattitutkinnosta, ja valmistuin urheiluhierojaksi vuonna 2008. Osteopaatiksi valmistuin vuonna 2015 Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Valmistumisen jälkeen olen osallistunut erilaisiin täydennyskoulutuksiin omaksuen laajan kirjon lähestymistapoja. Erikoisosaamistani on urheilijoiden ja liikkujien erilaisten vaivojen osteopaattinen hoito sekä ohjaus. Minua kiinnostaa ylikuormitustilojen ja erilaisten suorituspelkojen osteopaattinen hoitaminen. Olen kouluttautunut myös äänentuotollisten ongelmien hoitamiseen. Urani aikana olen saanut paljon kokemusta pitkittyneistä kiputiloista kärsivien potilaiden hoitamisesta. Hoidan myös mielelläni lapsia ja nuoria. Luonto on minulle tärkeä asia ja inspiraation lähde. Liikun ja harrastan paljon luonnossa. Hoitofilosofani mukaan on tärkeää kohdata ihminen aidosti ja välittäen.

Mauri Syri, Osteopaatti
Hannu-Heikki Turunen, Osteopaatti

Hannu-Heikki Turunen

Osteopaatti

Olen Hannu-Heikki Turunen, osteopaatti ja koulutettu hieroja. Valmistuin Metropolia Ammattikorkeakoulusta osteopaatiksi vuonna 2013. Valmistumisen jälkeen työskentelin Kanadassa osteopatiaklinikalla viiden vuoden ajan. Työskentely kiireisellä klinikalla osana moniammatillista tiimiä tarjosi mahdollisuuden syventää osaamista osteopatian saralla sekä kartutti kokemusta hyvin laajasti erilaisten vaivojen hoidosta.

Hoidossani pyrin yhdistämään monipuolisesti osteopatian tehokkaita, mutta monesti hyvin hellävaraisia tekniikoita, joilla saadaan tehokkaasti ja nopeasti vapautettua akuuttien vaivojen aiheuttamia kipuja ja jännitteitä kehossa. Olipa kyseessä akuutti kipu tai pitkittynyt ongelma, kuuntelen tavoitteesi ja toiveesi ja yhdessä kanssasi pyrin löytämään parhaat keinot pitkäkestoisten tulosten saavuttamiseksi.

Voidakseni auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla kehitän osaamistani aktiivisesti mm. osallistumalla erilaisiin jatkokoulutuksiin sekä seuraamalla alaan liittyvää tutkimusta ja julkaisuja.

Timo Kalliomäki

Osteopaatti

Olen Timo Kalliomäki, osteopaatti (AMK) sekä koulutettu hieroja ja personal trainer. Mielenkiinnon kohteenani on erityisesti kipu, kivunhoito ja toimintakyky sekä liikunta/urheilulajit. Tein osteopaatin koulutuksessa opinnäytetyöni liittyen kroonisen kivun hoitoon.

Hoitoni perustuu tarkkaan haastatteluun ja tutkimiseen, jonka pohjalta asiakas saa vaivaansa täsmällistä osteopaattista hoitoa. Kuuntelen asiakasta kiireettömästi ja tarkasti, jotta saan mahdollisimman hyvän kokonaiskuvan tilanteesta.

Hoidossani käytetyt erilaiset monipuoliset tekniikat ja niiden voimakkuus valitaan aina asiakkaan mukaan. Lisäksi ohjaan tarpeen mukaan harjoitteita ja kivunhallintamenetelmiä sekä elintapaneuvoja.

Tietotaitoni pidän ajan tasalla seuraamalla aktiivisesti alan tuoreinta tutkimustietoa ja osallistumalla jatkokoulutuksiin.

Timo Kalliomäki, Osteopaatti