Henkilökunnan ESITTELY

Valossa olemme kaikki korkeakoulutettuja osteopaatteja ja Valviran rekisteröimiä terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Olemme kaikki erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistön hoitoon, kuten selkäkipuun ja niska-hartiaseudun oireiluun. Hoidamme kaikenikäisiä asiakkaita suomen ja englannin kielellä. Tutustu meihin tarkemmin alta ja löydä oma osteopaattisi joukostamme!

Laura Korhonen

osteopaatti

Olen Laura, osteopaatti ja urheiluhieroja, rento ja nauravainen elämän ihmettelijä, joka pyrkii nauttimaan jokaisesta päivästä. Työtäni ohjaa aito halu auttaa kanssaihmisiä voimaan paremmin ja hoidossa yhdistelen koko osaamistani aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Olen työskennellyt paljon ammattiurheilijoiden ja aktiiviliikkujien kanssa junioreista senioreihin. Tulevaisuudessa haluaisin olla kehittämässä erityisesti junioriurheilijoiden ennaltaehkäisevää hoitoa.

Oma lajitaustani tanssin, karaten ja joogan parissa on vuosien varrella opettanut kuinka tärkeää kehon kuuntelu ja tasapainoinen toiminta on. Ihmiskeho on upea ja monimuotoinen kokonaisuus, joka jaksaa yllättää aina uudelleen ja tarjoaa myös mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen. Täydennän ja päivitän osaamistani jatkuvasti: olen käynyt syventäviä koulutuksia mm. liikkeen analysoinnista, kinesioteippauksesta, sekä lantion ja  alaraajojen toiminnasta.

Elämäni intohimoja ovat matkustus, musiikki ja tanssi eri muodoissaan, tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu nykytanssin ja klassisen baletin parissa. Tervetuloa tutustumaan, etsitään yhdessä keinot parempaan huomiseen!

 

Laura Korhonen, osteopaatti
Aleksi Krasila, Osteopaatti

Aleksi Krasila

Osteopaatti

Olen osteopaatti Aleksi Krasila, rennonletkee savolainen. Valmistuin hierojaksi 2008 ja osteopaatiksi 2015. Käytän hoidossa paljon mobilisoivia niveltekniikoita ja erilaisia lihaskäsittelyitä, kuten triggerpisteiden hoitoa. Hoidossa käy paljon päänsäryistä ja niska-hartiaseudun ongelmista kärsiviä. Olen hoitanut myös paljon eri lajien urheilijoita, varsinkin luistelijoita (jäälajien harrastajia). Pelailen itse jääpalloa Suomi-sarjassa.

Pidän Valossa vastaanottoa joka toinen viikko, perjantaisin ja lauantaisin. Tule käymään niin katsotaan mitä voimme tehdä sinun hyvinvointisi kohentamiseksi.

Ilkka Rajamäki

Osteopaatti, fysioterapeutti

Olen Ilkka Rajamäki, terveelliset elämäntavat omaava perheenisä ja entinen aktiiviurheilija. Koulutukseltani olen osteopaatti ja fysioterapeutti.  Kokemusta minulta löytyy erilaisten selän kiputilojen hoidosta ja kuntoutuksesta. Oma kiinnostukseni selkävaivoihin syttyi, kun sain hoidettua oman pitkäaikaisen selkäkipuni kuntoon ja palaamaan vanhan urheilulajini pariin.

Ensin pyrin hoidoissani käyttämään kevyitä ja pehmeitä hoitotekniikoita kehoa kuunnellen ja vasta sen jälkeen tarvittaessa hoitamaan kovemmilla tekniikoilla kuten manipulaatiolla tai faskiatekniikoilla. Tällöin minulle voi tulla hoitoon kivun ollessa pahimmillaankin tai esimerkiksi raskaana ollessa.

Manuaalisen hoidon lisäksi ohjaan tarvittaessa asiakkaalle omatoimisia harjoitteita kipujen ennaltaehkäisyyn ja terveyden ylläpitoon. Käytän hoidon tukena myös kinesioteippausta. Pyrinkin hoidoissani yhdistämään osteopatiaa ja fysioterapiaa asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ammattitaitoani pidän yllä kouluttautumalla säännöllisesti useamman kerran vuodessa. Koulutusten sisältö on vaihdellut selän omatoimisesta kuntouttamisesta raskaana olevien ja lasten osteopatiaan.

Ilkka Rajamäki, Osteopaatti, fysioterapeutti
Outi Salama, Osteopaatti

Outi Salama

Osteopaatti

Olen Outi Salama, osteopaatti ja elämäntapajoogi. Alun perin olen innostunut osteopatiasta saadessani teinivuosinani itse apua osteopaatin vastaanotolta harrastaessani kymmenen vuotta sirkusta. Opintojen laajuus ja syvällinen pureutuminen ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan saivat minut lopullisesti kiinnostumaan alasta. Mahtavinta osteopatiassa on se, että siinä oikeasti keskitytään vaivojen syihin eikä vain hoideta oireita. Sen lisäksi jokainen asiakas arvioidaan yksilöllisesti eikä vaivoihin etsitä vain pakettiratkaisua joka toimisi kaikille. Omien harrastuksieni kautta ymmärrän hyvin esiintyviä taiteilijoita ja henkilöitä joille keho on tärkeä työkalu ja itseilmaisun väline. Olen tehnyt töitä valmentajana liikkuvien lasten ja nuorten kanssa. Lisäksi olen perehtynyt työperäisen stressin osteopaattiseen  hoitoon.

Erja Syvänne

Osteopaatti

Olen osteopaatti Erja Syvänne. Osteopatiassa minua kiehtoo laaja näkemys ihmisestä ja terveydestä. Ihminen ja ihmiskeho ovat hieno kokonaisuus, joista oppii koko ajan uutta. Tämän takia minulle osteopaattina on tärkeää ylläpitää ja kehittää ammattitaitoa käymällä erilaisissa koulutuksissa ja opiskelemalla itsenäisesti lisää. Olen hoitanut paljon perinteisiä niska-hartiaseudun ongelmia, selkäkipuja ja päänsärkyjä. Niiden lisäksi hoidossa käy paljon erilaisista toiminnallisista vatsavaivoista kärsiviä, kroonisia kipupotilaita, perussairauksista oirehtivia, stressiasiakkaita ja ihan vaan kehonhuollosta kiinnostuneita. Hoitotyylini on lempeän napakka ja vaihtelee tapauskohtaisesti. Suurin osa asiakkaista kokee hoidon rentouttavana ja miellyttävänä.

Erja Syvänne, Osteopaatti
Sinikka Tiainen, Osteopaatti

Sinikka Tiainen

Osteopaatti

Olen Sinikka Tiainen, osteopaatti, tanssipedagogi sekä kahden lapsen äiti. Olen työskennellyt kehon ja liikkeen parissa ammattilaisena vuodesta 2003. 

Mielestäni terveys on ihme, joka pyrkii koko ajan toteutumaan meissä. Keho on jatkuvassa muutoksen tilassa, optimaalisesti kohti terveyttä. Silloin kun olo tuntuu väsyneeltä, tukkoiselta tai kipu vaivaa, joku häiritsee muutoksen suuntaa. Osteopaattina työtäni motivoi eniten se, kun asiakas voimautuu löytämään oman senhetkisen tapansa ohjata tuota muutosta kohti terveyttä. Monesti se mahdollistuu, kun ensin osteopaattisen hoidon keinoin tuetaan kehon kykyä palautua ja toimia kokonaisuutena.

Hoidan kaikenikäisiä ihmisiä, myös lapsia ja vauvoja. Minulla on paljon kokemusta erilaisten stressiperäisten oireiden hoidosta. Sydäntä lähellä on myös raskaudenaikainen ja synnytyksestä palauttava hoito. Jatkuvana kiinnostuksen kohteena on myös kroonisen kivun hoito ja mielen vaikutus kipuun. Osteopatian laajasta kirjosta omimmakseni koen kraniaalisen ja biodynaamisen hoidon, jossa hoito on hyvin hellävaraista ja kehon ehdoilla tapahtuvaa.

Henri Ulmanen

Osteopaatti

Olen Henri Ulmanen, osteopaatti (AMK) sekä koulutettu urheiluhieroja. Olen suorittanut manuaalista käsittelyä vuodesta 2008 lähtien ja ylläpidän ammattitaitoani aktiivisella lisäkouluttautumisella. Osteopatiassa minua kiehtoo sen tehokkuus ja monimuotoisuus, sillä sen lukuisilla hoitomalleilla ja –tekniikoilla pystytään helposti ja yksilöllisesti hoitamaan useita erilaisia vaivoja. Etenkin erilaiset lihas- ja nivelvaivat, kuten selkä- ja niskakivut sekä raajojen kivut ovat saaneet mielenkiintoni, koska niihin pystytään vaikuttamaan nopeasti ja tehokkaasti.

Olen hoitanut erityisen paljon olkapääkivuista, päänsärystä ja migreenistä sekä selkä- ja niskakivuista kärsiviä. Hoidon tueksi ohjaan usein yksilöllisiä harjoitteita. Terveyden ja osteopatian lisäksi olen kiinnostunut urheilusta ja käyn aktiivisesti kuntosalilla sekä juoksemassa. Hoidan mielelläni urheilijoita sekä aktiiviliikkujia.

Henri Ulmanen, Osteopaatti
Päivi Koponen, Osteopaatti

Päivi Koponen

Osteopaatti

Olen Päivi Koponen, osteopaatti, kahden aktiivisesti urheilevan lapsen äiti ja itsekin aktiivinen liikunnan harrastaja. Osteopatiasta kiinnostuin huomatessani kuinka vaikea oli löytää tehokasta apua kilpaurheilevan lapsen vammoihin ja kipuihin. Osteopatiassa minua kiehtoo salapoliisimainen lähestymistapa, jossa varsinaisen oireen lievittämisen lisäksi tavoitteena on löytää syy kipujen aiheuttajalle. Tämä vaatii kokonaisvaltaista ymmärrystä kehon eri osien vuorovaikutuksesta. Hoidan asiakkaita laaja-alaisesti aina nuorten urheilijoiden rasitusvammoista työperäisiin tuki-ja liikuntaelimistön ongelmiin asti. Hoitofilosofiani on käyttää aina asiakkaan oireisiin parhaiten sopivia, tehokkaita ja tarkkoja tekniikoita.  Tarvittaessa käytän hoidon tukena harjoitteiden ohjaamista ja kinesioteippausta. Osteopaattina jatkan elinikäistä oppimista ja kehitän ammattitaitoani aktiivisella lisäkouluttautumisella.

Laura Lee Kamppila

Osteopaatti

Olen osteopaatti Laura Lee Kamppila. Valmistuin tanssijaksi vuonna 1997 ja ennen osteopaatin tutkintoa olen suorittanut  laitepilatesohjaaja- koulutuksen ja opettanut pilatesta vuodesta 2008. Pidän osteopatian soveltuvuudesta ja mukautuvuudesta sekä sen laajasta näkökulmasta ihmiseen ja terveyteen. Osteopatia sopii kaikille. Osteopatiassa pyritään löytämään syy-seurausyhteydet tuki- ja liikuntaelimistön ja muiden elinjärjestelmien ongelmien tai toimintahäiriöiden välillä. Näin ollen ihmistä hoidetaan kokonaisuutena, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Olen itse saanut osteopatiasta paljon apua, ja haluan vuorostani auttaa muita ihmisiä löytämään oman potentiaalisen terveytensä. Olen erityisen kiinnostunut osteopatian keinoista työhyvinvoinnin edistämisessä. Otan asiakkaita vastaan myös ranskan ja hollannin kielellä.

Laura Lee Kamppila, Osteopaatti
Essi Pesonen, Osteopaatti

Essi Pesonen

Osteopaatti

Olen osteopaatti Essi Pesonen. Osteopatia on ollut osa elämääni yli kuusi vuotta ja yllättää minut päivittäin monipuolisuudellaan, avarakatseisuudellaan ja tehokkuudellaan. Hoidolla tuetaan kehon terveyttä ja keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Toivon, että asiakkaat voivat tulla vastaanotolleni juuri sellaisina kuin ovat.

Suosin hoidoissani tarkkoja ja hellävaraisia tekniikoita ja hoito toteutetaan aina asiakkaalle sopivaksi. Hoitotyylini on rauhallinen ja pehmeä, mutta tykkään haastaa kehoa ja ottaa asiakkaani aktiivisesti mukaan hoitotekniikoihin.

Hoidan mielelläni kehon erilaisia kiputiloja. Kokemusta on karttunut niskahartiaseudun kiputiloista ja olkapään oireiluista, päänsäryistä sekä purentavaivoista. Kiinnostukseni kohteena ovat erilaiset lantion alueen toiminnalliset häiriöt kuten kuukautiskivut ja niihin yhdistyneet ruoansulatushäiriöt. Olen liikkunut ikäni ja voimistelu ollut aina lähellä sydäntäni. Taustani ansiosta hoidan paljon tähän lajiin liittyviä vaivoja.

Sandra Rinne

Osteopaatti

Olen Sandra Rinne, osteopaatti ja opettaja. Tuki-ja liikuntaelimistön lisäksi hoidan paljon toiminnallisia ruoansulatusvaivoja. Osteopatiakeskus Valossa pidän asiakasvastaanottoa pääsääntöisesti perjantaisin ja toimin keskuksen vastaavana osteopaattina. Olen myös osteopatian koulutuksen tutkintovastaava Metropolia ammattikorkeakoulussa. Urani alussa työskentelin osteopaattina Kingsport Osteopathic Clinicin tiimissä Kanadan itärannikolla, jossa sain arvokasta ohjausta kokeneilta osteopaateilta sekä runsaasti kokemusta erilaisten vaivojen hoidosta. Maisteriopinnoissani syvennyin keuhkojen hengityksenaikaisen liikkeen tutkimiseen. Otan asiakkaita vastaan myös ruotsin ja saksan kielellä.

Sandra Rinne, Osteopaatti