Henkilökunta Helsinki ESITTELY

Valossa olemme kaikki korkeakoulutettuja osteopaatteja ja Valviran rekisteröimiä terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Olemme kaikki erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistön hoitoon, kuten selkäkipuun ja niska-hartiaseudun oireiluun. Hoidamme kaikenikäisiä asiakkaita suomen ja englannin kielellä. Tutustu meihin tarkemmin alta ja löydä oma osteopaattisi joukostamme!


Laura Korhonen

Ilkka Rajamäki

Outi Salama

Sinikka Tiainen

Erja Syvänne

Laura Lee Kamppila

Päivi Koponen

Sandra Rinne

Aleksi Krasila

Essi Pesonen

Henri Ulmanen

Venla Karttunen

Venla Karttunen

Osteopaatti

Olen osteopaatti Venla Karttunen. Nautin luonnossa liikkumisesta ja joogasta. Olen aiemmin toiminut koulutettuna hierojana, mikä innosti syventämään osaamista ja ymmärrystä ihmisestä kokonaisuutena. Hoidossani pyrin kuuntelemaan kehon hienovaraisia merkkejä ja tukemaan sen toimintaa kohti terveyttä ja vapaata liikettä.

Osteopatian hienous on siinä, että kehon ja mielen ymmärretään toimivan yhdessä ja heijastavan toinen toistaan. Hoidankin mielelläni esimerkiksi stressioireista kärsiviä. Voit tulla vastaanotolleni erilaisten vaivojen, kuten niska- tai selkäkivun, päänsäryn tai esimerkiksi purentalihaksiston jännitysten takia. Hoidossani yhdistän tarpeen mukaan sekä jämäkämpiä että hyvin kevyitä otteita yksilöllisesti ja jokaisen kehoa kuunnellen.

Hoidan mielelläni raskaana olevia sekä synnyttäneitä asiakkaita. Olen myös imetysohjaaja, joten voimme yhdistää hoitoon myös imetysohjausta ja etsiä yhdessä ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin. Olen kiinnostunut lasten osteopaattisesta hoidosta ja aion syventyä tähän lisää jatkokoulutusten kautta. Alkuvuodesta 2019 olin hyväntekeväisyysprojektissa Indonesiassa hoitamassa kehitysvammaisia lapsia.

Venla Karttunen, Osteopaatti
Laura Korhonen, osteopaatti

Laura Korhonen

osteopaatti

Olen Laura, osteopaatti ja urheiluhieroja, rento ja nauravainen elämän ihmettelijä, joka pyrkii nauttimaan jokaisesta päivästä. Työtäni ohjaa aito halu auttaa kanssaihmisiä voimaan paremmin ja hoidossa yhdistelen koko osaamistani aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Olen työskennellyt paljon ammattiurheilijoiden ja aktiiviliikkujien kanssa junioreista senioreihin. Tulevaisuudessa haluaisin olla kehittämässä erityisesti junioriurheilijoiden ennaltaehkäisevää hoitoa.

Oma lajitaustani tanssin, karaten ja joogan parissa on vuosien varrella opettanut kuinka tärkeää kehon kuuntelu ja tasapainoinen toiminta on. Ihmiskeho on upea ja monimuotoinen kokonaisuus, joka jaksaa yllättää aina uudelleen ja tarjoaa myös mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen. Täydennän ja päivitän osaamistani jatkuvasti: olen käynyt syventäviä koulutuksia mm. liikkeen analysoinnista, kinesioteippauksesta, sekä lantion ja  alaraajojen toiminnasta.

Elämäni intohimoja ovat matkustus, musiikki ja tanssi eri muodoissaan, tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu nykytanssin ja klassisen baletin parissa. Tervetuloa tutustumaan, etsitään yhdessä keinot parempaan huomiseen!

 

Aleksi Krasila

Osteopaatti

Olen osteopaatti Aleksi Krasila, rennonletkee savolainen. Valmistuin hierojaksi 2008 ja osteopaatiksi 2015. Käytän hoidossa paljon pehmeitä ja lempeitä sekä mobilisoivia niveltekniikoita ja erilaisia lihaskäsittelyitä, kuten triggerpisteiden hoitoa sekä hierontaa. Hoidossa käy paljon stressistä, uniongelmista, päänsäryistä ja niska-hartiaseudun sekä alaselkäongelmista kärsiviä. Hoidan myös vauvoja ja raskaana olevia.

Pidän vastaanottoa Tampereen Valon lisäksi myös Mikkelissä omalla praktiikallani, jossa olen yhden viikon kuukaudesta. Tule käymään niin katsotaan mitä voimme tehdä sinun hyvinvointisi kohentamiseksi.

Aleksi Krasila, Osteopaatti
Erja Syvänne, Osteopaatti

Erja Syvänne

Osteopaatti

Olen osteopaatti Erja Syvänne. Osteopatiassa minua kiehtoo ammatin monipuolisuus ja laajakatseisuus. Käytän hoidossa paljon mobilisoivia ja aineenvaihduntaa lisääviä tekniikoita, lihaskäsittelyä, kudoksia tasapainottavia tekniikoita, kraniaalisia ja viskeraalisia tekniikoita sekä biodynaamista lähestymistapaa. Tarvittaessa käytän hoidon tukena kinesioteippausta tai ohjaan kotiharjoitteita. Hyödynnän parhaan osaamiseni mukaan osteopatian laajaa kenttää käyttäen osaamistani biomekaanisesta biodynaamiseen ja nestekierrollisesta hermostolliseen malliin. Hoitotyylini on siis ajoittain reippaan napakkaa ja toisinaan hyvinkin lempeää. Suurin osa asiakkaista kokee hoidon miellyttävänä ja rentouttavana. Hoidan kaikenikäisiä ihmisiä ja asiakkaani tulevat hoitoon hyvin erilaisten vaivojen takia. Yleisimpiä syitä tulla vastaanotolleni ovat erilaiset työperäiset vaivat, kuten niska-hartiaseudun ja selän ongelmat ja stressi. Luonani käy paljon myös erilaisista vatsavaivoista kärsiviä ja raskaana olevia.

Ilkka Rajamäki

Osteopaatti, fysioterapeutti

Olen Ilkka Rajamäki, terveelliset elämäntavat omaava perheenisä ja entinen aktiiviurheilija. Koulutukseltani olen osteopaatti ja fysioterapeutti.  Kokemusta minulta löytyy erilaisten selän kiputilojen hoidosta ja kuntoutuksesta. Oma kiinnostukseni selkävaivoihin syttyi, kun sain hoidettua oman pitkäaikaisen selkäkipuni kuntoon ja palaamaan vanhan urheilulajini pariin.

Ensin pyrin hoidoissani käyttämään kevyitä ja pehmeitä hoitotekniikoita kehoa kuunnellen ja vasta sen jälkeen tarvittaessa hoitamaan kovemmilla tekniikoilla kuten manipulaatiolla tai faskiatekniikoilla. Tällöin minulle voi tulla hoitoon kivun ollessa pahimmillaankin tai esimerkiksi raskaana ollessa.

Manuaalisen hoidon lisäksi ohjaan tarvittaessa asiakkaalle omatoimisia harjoitteita kipujen ennaltaehkäisyyn ja terveyden ylläpitoon. Käytän hoidon tukena myös kinesioteippausta. Pyrinkin hoidoissani yhdistämään osteopatiaa ja fysioterapiaa asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ammattitaitoani pidän yllä kouluttautumalla säännöllisesti useamman kerran vuodessa. Koulutusten sisältö on vaihdellut selän omatoimisesta kuntouttamisesta raskaana olevien ja lasten osteopatiaan.

Ilkka Rajamäki, Osteopaatti, fysioterapeutti
Outi Salama, Osteopaatti

Outi Salama

Osteopaatti

Olen osteopaatti Outi Salama. Olen huumorintajuinen elämäntapajoogi, joka huolehtii omasta terveydestään meditoimalla, tanssimalla ja saunomalla.

Hoidossani pyrin aina huomioimaan ihmisen kokonaisuutena ja yhdistelemään erilaisia osteopaattisia tekniikoita ja hoitomalleja saadakseni parhaan tuloksen. Keho on kokonaisuus, jossa moni asia voi vaikuttaa eri oireiden syntyyn ja kivun jatkumiseen pidempään. Käytän niin mekaanisempia niveliin ja lihaksiin kohdistuvia tekniikoita kuin myös pehmeämpiä kraniaalisia ja viskeraalisia (sisäelimiin kohdistuvia) tekniikoita. Hoito on pääosin kivutonta ja miellyttävää.

Yleisten vaivojen esim. selkä- ja pääkipujen ja eri nivelkipujen lisäksi olen perehtynyt stressin ja työuupumuksen osteopaattiseen hoitoon autonomisen hermoston kautta toimivilla hoidolla. Hoitoon saa aina tulla myös ilman isompaa vaivaa ennaltaehkäisemään ongelmia ja ylläpitämään omaa terveyttä ja hyvinvointia.

Sinikka Tiainen

Osteopaatti

Olen osteopaatti Sinikka Tiainen. Olen työskennellyt kehon ja liikkeen parissa vuodesta 2003, aluksi tanssin, ja sittemmin osteopatian ammattilaisena. Olen myös kahden alakouluikäisen lapsen äiti.

Mielestäni terveys on ihme, joka pyrkii koko ajan toteutumaan meissä. Keho on jatkuvassa muutoksen tilassa, optimaalisesti kohti terveyttä. Silloin kun olo tuntuu väsyneeltä, tukkoiselta tai kipu vaivaa, jokin häiritsee muutoksen suuntaa. Monesti keho löytää takaisin oikealle kurssilleen kun osteopaattisen hoidon keinoin tuetaan kehon kykyä palautua ja toimia kokonaisuutena. Ajattelussani painottuu mielen vaikutus terveyteen, joten kuulen mielelläni ajatuksiasi ja tuntemuksiasi oireeseen ja elämäntilanteeseen liittyen. 

Hoidan kaikenikäisiä ihmisiä, myös lapsia ja vauvoja. Sydäntä lähellä on myös raskaudenaikainen ja synnytyksestä palauttava hoito. Olen myös imetysohjaaja ja yhdistän mielelläni vauvojen ja äitien hoitoon imetysohjausta.

Osteopatian laajasta kirjosta omimmakseni koen kraniaalisen ja biodynaamisen hoidon, joka sopii kaikenikäisille ja jossa muutos kohti terveyttä tapahtuu lempeästi ja pakottamatta.

Sinikka Tiainen, Osteopaatti
Henri Ulmanen, Osteopaatti

Henri Ulmanen

Osteopaatti

Olen Henri Ulmanen, osteopaatti (AMK) sekä koulutettu urheiluhieroja. Olen suorittanut manuaalista käsittelyä vuodesta 2008 lähtien ja ylläpidän ammattitaitoani aktiivisella lisäkouluttautumisella. Osteopatiassa minua kiehtoo sen tehokkuus ja monimuotoisuus, sillä sen lukuisilla hoitomalleilla ja –tekniikoilla pystytään helposti ja yksilöllisesti hoitamaan useita erilaisia vaivoja. Etenkin erilaiset lihas- ja nivelvaivat, kuten selkä- ja niskakivut sekä raajojen kivut ovat saaneet mielenkiintoni, koska niihin pystytään vaikuttamaan nopeasti ja tehokkaasti.

Olen hoitanut erityisen paljon olkapääkivuista, päänsärystä ja migreenistä sekä selkä- ja niskakivuista kärsiviä. Hoidon tueksi ohjaan usein yksilöllisiä harjoitteita. Terveyden ja osteopatian lisäksi olen kiinnostunut urheilusta ja käyn aktiivisesti kuntosalilla sekä juoksemassa. Hoidan mielelläni urheilijoita sekä aktiiviliikkujia ja etenkin kuntosalin ja crossfitin harrastajista minulla on paljon kokemusta.

Laura Lee Kamppila

Osteopaatti

Olen osteopaatti Laura Lee Kamppila. Opiskelin ammattitanssijaksi Hollannissa ja Belgiassa. 16 ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen palasin suomeen ja valmistuin osteopaatiksi vuonna 2015. Ennen osteopaatin tutkintoa olen suorittanut  laitepilatesohjaaja- koulutuksen ja opettanut pilatesta vuodesta 2008.

 Osteopatiassa yhdistyy hienosti elementit kaikesta mitä olen elämäni aikana ehtinyt opiskella ja tehdä. Nautin osteopatian laajasta näkökulmasta ihmiseen ja terveyteen. Yksilö nähdään kokonaisuutena ja koko elämäntilanne otetaan hoidossa huomioon. Hoidossa pyritään löytämään syyt oireille pelkkien vaivojen hoitamisen sijaan ja jokaiselle asiakkaalle räätälöidään juuri hänelle sopiva hoito. 

Olen itse saanut osteopatiasta paljon apua, ja haluan vuorostani auttaa muita ihmisiä löytämään oman potentiaalisen terveytensä. Asiakkaani ovat niin miehiä kuin naisiakin. Erityisesti minua kiinnostavat erilaisten kiputilojen hoitaminen, osteopatian rooli työhyvinvoinnin edistämisessä, kokonaisvaltainen paremman toimintakyvyn edistäminen ja raskaana olevien hoitaminen. 

Tällä hetkellä käyn kaksivuotista jatkokoulutusta Lontoossa, jossa keskitytään erityisesti naisten terveyden hoitamiseen ja edistämiseen koko naisen elinkaaren ajan. Otan asiakkaita vastaan myös englannin, ranskan ja hollannin kielellä.

Laura Lee Kamppila, Osteopaatti
Essi Pesonen, Osteopaatti

Essi Pesonen

Osteopaatti

Olen osteopaatti Essi Pesonen, järjestelmällinen Valon kuopus ja olen toiminut osteopaattina 2015 alkaen. Nautin ulkoilusta ja liikunnasta, rakastan voimistelua. Pidän itsestäni huolen monipuolisella ruoalla ja päiväunilla sekä pyrin itse käymään säännöllisesti hoidossa. Olen helposti lähestyttävä ja toivon, että asiakaat voivat tulla vastaanotolleni juuri sellaisina kuin ovat.

Osteopatian näkemys kehoon ja terveyteen kiehtoo minua sekä yllättää minut päivittäin monipuolisuudellaan. Totean usein tekeväni maailman parasta työtä. Suosin hoidoissani tarkkoja ja hellävaraisia tekniikoita ja hoito toteutetaan aina asiakkaalle sopivaksi. Hoitotyylini on rauhallinen ja pehmeä, mutta tykkään haastaa kehoa ja ottaa asiakkaani aktiivisesti mukaan hoitotekniikoihin. Ohjaan myös pieniä harjoitteita hoidon tueksi.

Hoidan mielelläni kehon erilaisia kiputiloja. Kokemusta on karttunut niska-hartiaseudun kiputiloista ja olkapään oireiluista, päänsäryistä sekä purentavaivoista. Kiinnostukseni kohteena ovat erilaiset lantion alueen toiminnalliset häiriöt kuten kuukautiskivut ja ruoansulatusongelmat. Vastaanotollani käy säännöllisesti myös nuoria jumppareita ja raskaana olevia naisia.

Sandra Rinne

Osteopaatti

Olen Sandra Rinne, osteopaatti ja opettaja. Tuki-ja liikuntaelimistön lisäksi hoidan paljon toiminnallisia ruoansulatusvaivoja. Osteopatiakeskus Valossa pidän asiakasvastaanottoa pääsääntöisesti perjantaisin ja toimin keskuksen vastaavana osteopaattina. Olen myös osteopatian koulutuksen tutkintovastaava Metropolia ammattikorkeakoulussa. Urani alussa työskentelin osteopaattina Kingsport Osteopathic Clinicin tiimissä Kanadan itärannikolla, jossa sain arvokasta ohjausta kokeneilta osteopaateilta sekä runsaasti kokemusta erilaisten vaivojen hoidosta. Maisteriopinnoissani syvennyin keuhkojen hengityksenaikaisen liikkeen tutkimiseen. Otan asiakkaita vastaan myös ruotsin ja saksan kielellä.

Sandra Rinne, Osteopaatti
Päivi Koponen, Osteopaatti

Päivi Koponen

Osteopaatti

Tällä hetkellä Päivi on opintovapaalla.

Olen Päivi Koponen, osteopaatti, innokas opiskelija ja aktiivinen liikkuja. Kiinnostukseni osteoatiaan heräsi omien ja lasteni hyvien hoitokokemusten myötä. Oma liikuntataustani joogan, voimistelun ja kuntosaliharjoittelun parissa on tuonut paljon ymmärrystä aktiiviliikkujien vammojen mekanismeista, erilaisista hoitomenetelmistä ja siitä, mikä merkitys liikunnalla voi olla hyvinvoinnille. Haluan auttaa sinuakin oman terveytesi löytämisessä! Mielestäni hienointa osteopatiassa on tavoite ymmärtää, mistä eri häiriötilat kehossa voivat johtua, ja jokaisen ihmisen huomioiminen ainutkertaisena kokonaisuutena. Lähestymistapani on pehmeä ja kivuton.

Tällä hetkellä opiskelen Jyväskylän yliopistossa terveystieteiden maisteriksi, pääaineena fysioterapia ja tavoitteenani on tämän koulutuksen avulla yhdistää sekä osteopatian että fysioterapian asiantuntijuuden parhaat puolet.