Henkilökunnan ESITTELY

Valossa olemme kaikki korkeakoulutettuja osteopaatteja ja Valviran rekisteröimiä terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistön hoitoon ja hoidamme kaikenikäisiä asiakkaita suomen ja englannin kielellä.

Erja Syvänne

Osteopaatti

Olen osteopaatti Erja Syvänne. Minua on aina kiehtonut ihmisen anatomia ja hyvinvointi. Kuulin jatkuvasti ympäriltäni vaivoista, joihin ei löytynyt helpotusta. Tutkiessani alavaihtoehtoja löysin osteopatian, jonka avulla monia erilaisia kiputiloja ja vaivoja voidaan lievittää ja ihminen nähdään kokonaisuutena. Tiesin heti, että olin löytänyt oikean alan. Löysin itselleni uuden intohimon, työn, jossa saan auttaa ihmisiä, sekä tieteenalan, jossa uuden oppiminen ja kehittyminen on loppuelämän projekti. Minua kiehtoo koko ihmisen elinkaari ja kuinka osteopatialla voidaan auttaa kaiken ikäisiä ihmisiä. Lyhyen urani aikana olen nähnyt kuinka osteopaatinen hoito on helpottanut esimerkiksi raskausajan oireisiin, koviin pitkään jatkuneisiin kipuihin ja stressiin.

Erja Syvänne, Osteopaatti
Sinikka Tiainen, Osteopaatti

Sinikka Tiainen

Osteopaatti

Olen Sinikka Tiainen, osteopaatti, tanssipedagogi sekä kahden lapsen äiti. Olen työskennellyt kehon ja liikkeen parissa ammattilaisena vuodesta 2003. 

Mielestäni terveys on ihme, joka pyrkii koko ajan toteutumaan meissä. Keho on jatkuvassa muutoksen tilassa, optimaalisesti kohti terveyttä. Silloin kun olo tuntuu väsyneeltä, tukkoiselta tai kipu vaivaa, joku häiritsee muutoksen suuntaa. Osteopaattina työtäni motivoi eniten se, kun asiakas voimautuu löytämään oman senhetkisen tapansa ohjata tuota muutosta kohti terveyttä. Monesti se mahdollistuu, kun ensin osteopattisen hoidon keinoin tuetaan kehon kykyä palautua ja toimia kokonaisuutena.

Minulla on paljon kokemusta erilaisten stressiperäisten oireiden hoidosta. Sydäntä lähellä on myös raskaudenaikainen ja synnytyksestä palauttava hoito. Jatkuvana kiinnostuksen kohteena on myös kroonisen kivun hoito ja mielen vaikutus kipuun. Osteopatian laajasta kirjosta omimmakseni koen kraniaalisen ja biodynaamisen hoidon, jossa hoito on hyvin hellävaraista ja kehon ehdoilla tapahtuvaa.

Henri Ulmanen

Osteopaatti

Olen Henri Ulmanen, osteopaatti sekä koulutettu urheiluhieroja ja olen suorittanut manuaalista käsittelyä vuodesta 2008 lähtien. Opinnäytetyössäni käsittelin osteopaattisen hoidon vaikutuksia olkapääleikkauksen jälkeiseen kipuun ja toimintakykyyn. Myös hierojakoulun lopputyöni käsitteli olkapääalueen kiputiloja.

Kiinnostukseni osteopatiaan heräsi aikanaan osteopaattien pitämien koulutusten myötä, joissa huomasin, että oma ymmärrykseni ja osaamiseni ihmisen anatomian, fysiologian ja biomekaniikan sekä hoitotulosten kannalta oli liian vajavaista. Osteopatiassa minua kiehtoo etenkin sen tehokkuus ja monimuotoisuus, sillä sen lukuisilla hoitomalleilla ja –tekniikoilla pystytään helposti ja yksilöllisesti hoitamaan useita erilaisia vaivoja. Etenkin erilaiset lihas- ja nivelvaivat, kuten selkä- ja niskakivut sekä raajojen kivut ovat saaneet mielenkiintoni, koska niihin pystytään vaikuttamaan nopeasti ja tehokkaasti. Terveyden ja osteopatian lisäksi olen kiinnostunut urheilusta ja käyn aktiivisesti kuntosalilla sekä juoksemassa. Hoidan myös mielelläni urheilijoita sekä aktiiviliikkujia.

Henri Ulmanen, Osteopaatti
Päivi Koponen, Osteopaatti

Päivi Koponen

Osteopaatti

Olen Päivi Koponen, osteopaatti, kahden aktiivisesti urheilevan lapsen äiti ja itsekin aktiivinen liikunnan harrastaja. Osteopatiasta kiinnostuin huomatessani kuinka vaikea oli löytää tehokasta apua kilpaurheilevan lapsen vammoihin ja kipuihin. Osteopatiassa minua kiehtoo salapoliisimainen lähestymistapa, jossa varsinaisen oireen lievittämisen lisäksi tavoitteena on löytää syy kipujen aiheuttajalle. Tämä vaatii kokonaisvaltaista ymmärrystä kehon eri osien vuorovaikutuksesta. Hoidan asiakkaita laaja-alaisesti aina nuorten urheilijoiden rasitusvammoista työperäisiin tuki-ja liikuntaelimistön ongelmiin asti. Hoitofilosofiani on käyttää aina asiakkaan oireisiin parhaiten sopivia, tehokkaita ja tarkkoja tekniikoita.  Tarvittaessa käytän hoidon tukena harjoitteiden ohjaamista ja kinesioteippausta. Osteopaattina jatkan elinikäistä oppimista ja kehitän ammattitaitoani aktiivisella lisäkouluttautumisella.

Laura Lee Kamppila

Osteopaatti

Olen osteopaatti Laura Lee Kamppila. Valmistuin tanssijaksi vuonna 1997 ja ennen osteopaatin tutkintoa olen suorittanut  laitepilatesohjaaja- koulutuksen ja opettanut pilatesta vuodesta 2008. Työni ohella opiskelen fysioterapeutiksi vielä seuraavat kaksi vuotta. Pidän osteopatian soveltuvuudesta ja mukautuvuudesta sekä sen laajasta näkökulmasta ihmiseen ja terveyteen. Osteopatia sopii kaikille. Osteopatiassa pyritään löytämään syy-seurausyhteydet tuki- ja liikuntaelimistön ja muiden elinjärjestelmien ongelmien tai toimintahäiriöiden välillä. Näin ollen ihmistä hoidetaan kokonaisuutena, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Olen itse saanut osteopatiasta paljon apua, ja haluan vuorostani auttaa muita ihmisiä löytämään oman potentiaalisen terveytensä. Olen erityisen kiinnostunut osteopatian keinoista työhyvinvoinnin edistämisessä. Otan asiakkaita vastaan myös ranskan ja hollannin kielellä.

Laura Lee Kamppila, Osteopaatti
Essi Pesonen, Osteopaatti

Essi Pesonen

Osteopaatti

Olen Essi Pesonen, nuori ja innovatiivinen osteopaatti. Osteopatiassa minua kiehtoo sen monipuolisuus ja avarakatseisuus. Hoidolla tuetaan kehon terveyttä sairauksista ja vaivoista huolimatta ja ylläpidetään toimintakykyä. Suosin hoidoissani tarkkoja ja helläväraisia, mutta tehokkaita osteopaattisia tekniikoita. Tekniikat sovellan aina asiakkaalle sopivaksi. Olen erityisen kiinnostunut hoitamaan päänsärkyä ja migreeniä sekä erilaisia lantion alueen toimintahäiriöitä. Opinnäytetyöni tein kuukautiskipujen osteopaattisesta hoidosta. Olen liikkunut koko ikäni ja laajan voimistelutaustani ansiosta minulla on hyvät valmiudet hoitaa erilaisia tähän lajiin liittyviä vaivoja ja oireita.

Ilkka Rajamäki

Osteopaatti, fysioterapeutti

Olen Ilkka Rajamäki, terveelliset elämäntavat omaava perheenisä ja entinen aktiiviurheilija. Koulutukseltani olen osteopaatti ja fysioterapeutti. Osteopatiassa käytän mielelläni kevyitä ja pehmeitä hoitotekniikoita. Manuaalisen hoidon lisäksi ohjaan tarvittaessa asiakkaalle omatoimisia harjoitteita kipujen ennaltaehkäisyyn ja terveyden ylläpitoon. Käytän hoidon tukena myös kinesioteippausta. Olen hoitanut paljon alaselkäkipuja sekä niska-hartia-alueen oireita. Opinnäytetyön tein muusikoiden parissa. Koen, että ostepatiassa on tärkeää tutustua asiakkaan elämäntapoihin, jotta hoito vastaa mahdollisimman paljon asiakkaan yksilöllisiä tarpeita.

Ilkka Rajamäki, Osteopaatti, fysioterapeutti
Sandra Rinne, Osteopaatti

Sandra Rinne

Osteopaatti

Olen Sandra Rinne, osteopaatti ja opettaja. Tuki-ja liikuntaelimistön lisäksi hoidan paljon toiminnallisia ruoansulatusvaivoja. Osteopatiakeskus Valossa pidän asiakasvastaanottoa pääsääntöisesti perjantaisin ja toimin keskuksen vastaavana osteopaattina. Olen myös osteopatian koulutuksen tutkintovastaava Metropolia ammattikorkeakoulussa. Urani alussa työskentelin osteopaattina Kingsport Osteopathic Clinicin tiimissä Kanadan itärannikolla, jossa sain arvokasta ohjausta kokeneilta osteopaateilta sekä runsaasti kokemusta erilaisten vaivojen hoidosta. Maisteriopinnoissani syvennyin keuhkojen hengityksenaikaisen liikkeen tutkimiseen. Otan asiakkaita vastaan myös ruotsin ja saksan kielellä.

Outi Salama

Osteopaatti

Olen Outi Salama, osteopaatti ja elämäntapajoogi. Alun perin olen innostunut osteopatiasta saadessani teinivuosinani itse apua osteopaatin vastaanotolta harrastaessani kymmenen vuotta sirkusta. Opintojen laajuus ja syvällinen pureutuminen ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan saivat minut lopullisesti kiinnostumaan alasta. Mahtavinta osteopatiassa on se, että siinä oikeasti keskitytään vaivojen syihin eikä vain hoideta oireita. Sen lisäksi jokainen asiakas arvioidaan yksilöllisesti eikä vaivoihin etsitä vain pakettiratkaisua joka toimisi kaikille. Omien harrastuksieni kautta ymmärrän hyvin esiintyviä taiteilijoita ja henkilöitä joille keho on tärkeä työkalu ja itseilmaisun väline. Olen tehnyt töitä valmentajana liikkuvien lasten ja nuorten kanssa. Lisäksi olen perehtynyt työperäisen stressin osteopaattiseen  hoitoon.

Outi Salama, Osteopaatti
Mauri Syri, Osteopaatti

Mauri Syri

Osteopaatti

Mauri Syri, osteopaatti, urheiluhieroja, personal trainer, kahvakuulaohjaaja, ihminen. Olen työskennellyt ihmiskehon eri ongelmien parissa ammattilaisena vuodesta 2008. Oma intohimo urheiluun sekä suvun perintönä tuleva jäsenkorjaus sai minut paneutumaan ihmisten ja  erityisesti urheilijoiden vaivojen perimmäisen syyn tutkimiseen ja hoitamiseen. Koulutuksen myötä kiinnostuin ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin hoitamisesta laajemmin. Erityisesti olen kiinnostunut hermoston ja mielen roolista osana kehon muiden toimintahäiriöiden ja vaivojen hoitoa.